saviero kotzebue


Manier van werken

Masseur zijn, is in de eerste plaats een verzorgende job: ik ontvang voortdurend mensen die langskomen voor fysieke en mentale ontspanning, onder meer ook om spanningsproblemen in hun spieren aan te pakken. Verzorgen zit in mij: mijn warme en vriendelijke persoonlijkheid stelt elke gast op zijn of haar gemak en zorgt steevast voor een aangename ervaring.

Met mijn achtergrond in dans en entertainment zie ik massages geven als een performance. Mensen gaan naar een concert om even niet aan hun zorgen te denken en te genieten. Dat gevoel krijgen ze ook bij mij: ik ben de artiest en hun lichaam is mijn podium.

Mijn manier van masseren laat mensen wegdromen en genieten. Ik masseer in vloeiende bewegingen om ritme, tempo en stevigheid te behouden. Uiteindelijk wordt mijn gast weer wakker en voelt zich herboren.

Vertrouwen

Een masseur is vaak ook een vertrouwenspersoon, iemand bij wie mensen hun verhalen kwijt kunnen om daarna opgelucht en ontspannen het salon te verlaten. Dat is een vertrouwensband die ik ook graag met mijn gasten opbouw.

hygiëne

Ik ben opgeleid in de beauty branche, waar hygiëne uiteraard enorm belangrijk is. Voor mij zijn een goed en verzorgd uiterlijk, aandachtig en hygiënisch werken en een salon waar alles netjes is, dan ook zonder meer vanzelfsprekend.

Kennis

Dankzij de kennis en ervaring die ik ook nu nog elders en bij andere collega’s opdoe, blijf ik up-to-date en kan ik mijn gasten voortdurend nieuwe ideeën en technieken aanbevelen.

Studenten

Mijn focus ligt onder meer ook op studenten tot 27 jaar: een doelgroep die het niet al te nauw neemt met fysiek of mentaal welzijn en dat om zovele redenen die eigen zijn aan jong zijn in een studentenomgeving. Ik probeer ook hen de kans te geven om hieraan te werken, onder meer via aantrekkelijke prijzen voor studenten en flexibele openingstijden.